Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Svartsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Svartsjö

Svartsjö är en vacker tätort som ligger på Färingsö i Ekerö kommun. Området är känt för sin rika historia och vackra natur med Svartsjö slott och dess orörda parker. För alla som bor i Svartsjö och vill njuta av god mat utan att lägga tid på inköp och planering finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för Svartsjö. Vi förser dig med allt du behöver veta för att göra det bästa valet för din middagsplanering.

Välja rätt matkasse för dig

På Matkassarna.se vet vi att alla har olika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat en lista där du kan se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Svartsjö. I listan kan du få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som erbjuds.

Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig bäst, här är några tips att tänka på:

  • Bedöm hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så ni vet vad ni kan spendera på matkassen.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Se över antalet och varieringen av recept som ingår i matkassen för att säkerställa variation.

När du har en klar bild av dina behov och önskemål är det bara att jämföra matkassarna och hitta den som passar just dig. Besök Matkassarna.se idag och låt oss hjälpa dig göra middagarna enklare och roligare!