Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Svartsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Svartsjö

Svartsjö är en vacker tätort som ligger på Färingsö i Ekerö kommun. Området är känt för sin rika historia och vackra natur med Svartsjö slott och dess orörda parker. För alla som bor i Svartsjö och vill njuta av god mat utan att lägga tid på inköp och planering finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för Svartsjö. Vi förser dig med allt du behöver veta för att göra det bästa valet för din middagsplanering.

Välja rätt matkasse för dig

På Matkassarna.se vet vi att alla har olika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat en lista där du kan se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Svartsjö. I listan kan du få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som erbjuds.

Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig bäst, här är några tips att tänka på:

  • Bedöm hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så ni vet vad ni kan spendera på matkassen.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Se över antalet och varieringen av recept som ingår i matkassen för att säkerställa variation.

När du har en klar bild av dina behov och önskemål är det bara att jämföra matkassarna och hitta den som passar just dig. Besök Matkassarna.se idag och låt oss hjälpa dig göra middagarna enklare och roligare!