Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Svedala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Svedala

Svedala är en charmig småstad i södra Sverige som är känd för sin lugna atmosfär och vackra natur. Med sin närhet både till storstaden Malmö och till det öppna skånska landskapet, är Svedala ett attraktivt ställe för både boende och besökare. För de som bor i Svedala och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta är inte bara en bekväm lösning som sparar tid, utan även ett sätt att få nya matupplevelser och inspirerande recept att utforska.

Matkassehemleverans i Svedala

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Svedala. Vi jämför och presenterar alla leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig som bor i Svedala att enkelt hitta en matkasse med hemleverans. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över olika matkasselösningar – allt från pris och recept till antal portioner och leveranstider.

Viktiga saker att tänka på

  • Vilket antal personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar per vecka vill du ha ingredienser till?
  • Vad är er budget för matinköpen?
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen.

Hos oss kan du jämföra alla dessa faktorer, och även finna aktuella rabattkoder som gör ditt liv lite enklare och billigare. Oavsett om du letar efter en matkasse för vegetariska måltider, barnvänliga alternativ, eller något som kan väcka kocken inom dig – kan vi hjälpa dig att hitta rätt tjänst i Svedala. Utforska vårt utbud och hitta en matkasse som passar just ditt liv.