Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Svenshögen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Svenshögen

Svenshögen är en liten ort i Stenungsunds kommun belägen i den natursköna delen av Västra Götalands län. Det är ett lugnt område där invånarna ofta har en stark känsla för samhället och naturen. Här finns närheten till både skog och mark, och det är enkelt att leva ett aktivt liv i det fria. För invånarna i Svenshögen som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Detta är ett bekvämt och tidsbesparande sätt att planera sina måltider utan att kompromissa med kvaliteten på maten eller mångfalden i recepten.

Matkassar i Svenshögen

Matkassarna.se hjälper vi dig i Svenshögen att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Vi jämför alla leverantörer som levererar till din ort, så att du kan göra ett informerat val. Hos oss hittar du en tydlig överblick med betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vår sajt är till för att underlätta för dig och se till att matinköpen blir enklare och roligare.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

Innan du väljer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera över. Först och främst, tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen. Sedan är det viktigt att veta hur många middagar i veckan ni vill ha mat för. När du bestämmer detta, titta på familjens budget och se vilka matkassealternativ som passar ekonomiskt. Kolla också upp företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker och tänker. Slutligen, överväg antalet olika recept du vill prova på och om de ska vara anpassade för speciella dieter eller matpreferenser. All denna information kan du jämföra på vår hemsida och välja en leverantör som matchar dina önskemål och förväntningar.