Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Svenshögen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Svenshögen

Svenshögen är en liten ort i Stenungsunds kommun belägen i den natursköna delen av Västra Götalands län. Det är ett lugnt område där invånarna ofta har en stark känsla för samhället och naturen. Här finns närheten till både skog och mark, och det är enkelt att leva ett aktivt liv i det fria. För invånarna i Svenshögen som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Detta är ett bekvämt och tidsbesparande sätt att planera sina måltider utan att kompromissa med kvaliteten på maten eller mångfalden i recepten.

Matkassar i Svenshögen

Matkassarna.se hjälper vi dig i Svenshögen att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Vi jämför alla leverantörer som levererar till din ort, så att du kan göra ett informerat val. Hos oss hittar du en tydlig överblick med betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vår sajt är till för att underlätta för dig och se till att matinköpen blir enklare och roligare.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

Innan du väljer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera över. Först och främst, tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen. Sedan är det viktigt att veta hur många middagar i veckan ni vill ha mat för. När du bestämmer detta, titta på familjens budget och se vilka matkassealternativ som passar ekonomiskt. Kolla också upp företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker och tänker. Slutligen, överväg antalet olika recept du vill prova på och om de ska vara anpassade för speciella dieter eller matpreferenser. All denna information kan du jämföra på vår hemsida och välja en leverantör som matchar dina önskemål och förväntningar.