Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sydkoster

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sydkoster

Sydkoster är en ö full av skönhet och charm, belägen vid västkusten i Sverige och den större av de två huvudöarna i Kosteröarna. Med sitt rika växt- och djurliv är Sydkoster en del av Kosterhavets nationalpark, Sveriges första marina nationalpark. Öns lugna miljö och vackra landskap erbjuder en idealisk tillflyktsort från det hektiska vardagslivet. För de som vill kombinera denna naturnära upplevelse med enkelhet och bekvämlighet är att få hemleverans av matkassar ett perfekt val. Att få maten direkt hem till dörren gör livet enklare och ger mer tid över att njuta av Sydkosters natursköna omgivningar.

Hemleverans av matkasse till Sydkoster

Hos oss på matkassarna.se hittar du en hjälpsam guide till att välja rätt matkasse som passar just dina behov och levereras direkt till din dörr på Sydkoster. Vår sajt är byggd för att göra det lätt för dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service. På vår lista kan du få en överblick över viktiga aspekter som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Oavsett om du letar efter en kasse fylld med ekologiska varor, speciella kosthållningar eller snabba middagslösningar, så hjälper vi dig att hitta det som passar bäst.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse leverantör är det några saker att tänka på för att hitta alternativet som passar bäst för just dig och din situation:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta från matkassen? Detta avgör storleken på kassen du bör beställa.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur ofta du vill laga mat från matkassen. De flesta leverantörer erbjuder flexibla lösningar från några få dagar till hela veckor.
  • Budget: Hur mycket vill och kan du betala? Jämför priset per portion för att se vilket alternativ som ger mest värde för pengarna.
  • Trustpilot-betyg: Kolla in företagets kundomdömen på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster och matkassar.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Se till att välja en leverantör som erbjuder flera olika recept per vecka.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar just dina behov och gör din vistelse på Sydkoster ännu mer njutbar.