Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Täby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Täby

Täby är en naturskön och familjevänlig förort till Stockholm, känd för sitt rika utbud av aktiviteter och bekvämligheter. Här finner man Täby Centrum, ett av Sveriges största shoppingcenter, och naturområden såsom Rönningesjön, vilket gör det till en omtyckt plats att bo på. För de hektiska vardagarna när tid för matlagning är knapp erbjuds en hjälpande hand genom olika matkassar med hemleverans som underlättar för familjer, par och ensamstående att njuta av goda och näringsrika måltider.

Upptäck matkassar i Täby

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Täby! Oavsett om du lever ett hektiskt liv eller helt enkelt vill uppleva glädjen i att spara tid och få nya matupplevelser levererade till dörren, är vi här för att hjälpa dig. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som bringar matkassar direkt till er dörr i Täby. Vi erbjuder en överskådlig lista där du kan sortera och välja utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör har, vilket inkluderar alltifrån vegetariska alternativ till familjekassar och lyxigare gourmetvarianter.

Tips inför ditt val av matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara en spännande företeelse, men det är viktigt att tänka på några nyckelpunkter. Först bör du överväga hur många personer som ska äta från kassen och hur många måltider per vecka ni önskar. Titta sedan på er budget och jämför den med kostnaden för de olika matkassarna. Det är även klokt att kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om deras tjänster och produkter. Slutligen, ta en titt på antalet recept som medföljer och se till att de passar er smak och matlagningsrutin.