Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Täby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Täby

Täby är en naturskön och familjevänlig förort till Stockholm, känd för sitt rika utbud av aktiviteter och bekvämligheter. Här finner man Täby Centrum, ett av Sveriges största shoppingcenter, och naturområden såsom Rönningesjön, vilket gör det till en omtyckt plats att bo på. För de hektiska vardagarna när tid för matlagning är knapp erbjuds en hjälpande hand genom olika matkassar med hemleverans som underlättar för familjer, par och ensamstående att njuta av goda och näringsrika måltider.

Upptäck matkassar i Täby

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Täby! Oavsett om du lever ett hektiskt liv eller helt enkelt vill uppleva glädjen i att spara tid och få nya matupplevelser levererade till dörren, är vi här för att hjälpa dig. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som bringar matkassar direkt till er dörr i Täby. Vi erbjuder en överskådlig lista där du kan sortera och välja utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör har, vilket inkluderar alltifrån vegetariska alternativ till familjekassar och lyxigare gourmetvarianter.

Tips inför ditt val av matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara en spännande företeelse, men det är viktigt att tänka på några nyckelpunkter. Först bör du överväga hur många personer som ska äta från kassen och hur många måltider per vecka ni önskar. Titta sedan på er budget och jämför den med kostnaden för de olika matkassarna. Det är även klokt att kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om deras tjänster och produkter. Slutligen, ta en titt på antalet recept som medföljer och se till att de passar er smak och matlagningsrutin.