Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tågarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tågarp

Tågarp är en charmig ort i Skåne län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Med sina pittoreska hus och grönområden erbjuder Tågarp perfekta förutsättningar för de som värderar lugnt boende nära till både land och stad. Just här, i hjärtat av Tågarp, vill vi på matkassarna.se göra din vardag enklare genom att tillhandahålla en tjänst där du kan hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vår sajt är skapad för att du enkelt ska kunna jämföra olika leverantörer baserat på betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av matkasse de erbjuder.

Hitta din matkasse i Tågarp

Att välja en matkasse är ett praktiskt sätt att förenkla middagsplanering och inköp. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta alternativ som passar just dig. Här är några saker att fundera på innan du beställer din matkasse:

  • Antal personer: Bestäm hur många i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen? Välj leverantörer som passar dina behov.
  • Er budget: Vad är ert prisintervall? På vår sajt finns alternativ för olika budgetar.
  • Leverantörens betyg: Kolla in betygen på Trustpilot för oberoende kundomdömen.
  • Antal recept: Önskas variation? Se hur många olika recept som ingår varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar dina önskemål och behov. Glöm inte att använda vår hemsida för att jämföra dina valmöjligheter. Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar den perfekta matkassen för just dig och din familj i Tågarp!