Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tågarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tågarp

Tågarp är en charmig ort i Skåne län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Med sina pittoreska hus och grönområden erbjuder Tågarp perfekta förutsättningar för de som värderar lugnt boende nära till både land och stad. Just här, i hjärtat av Tågarp, vill vi på matkassarna.se göra din vardag enklare genom att tillhandahålla en tjänst där du kan hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vår sajt är skapad för att du enkelt ska kunna jämföra olika leverantörer baserat på betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av matkasse de erbjuder.

Hitta din matkasse i Tågarp

Att välja en matkasse är ett praktiskt sätt att förenkla middagsplanering och inköp. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta alternativ som passar just dig. Här är några saker att fundera på innan du beställer din matkasse:

  • Antal personer: Bestäm hur många i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen? Välj leverantörer som passar dina behov.
  • Er budget: Vad är ert prisintervall? På vår sajt finns alternativ för olika budgetar.
  • Leverantörens betyg: Kolla in betygen på Trustpilot för oberoende kundomdömen.
  • Antal recept: Önskas variation? Se hur många olika recept som ingår varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar dina önskemål och behov. Glöm inte att använda vår hemsida för att jämföra dina valmöjligheter. Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar den perfekta matkassen för just dig och din familj i Tågarp!