Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tanum

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tanum

Tanum, belägen i det natursköna landskapet Bohuslän på Sveriges västkust, är känt för sin fascinerande historia och rika kulturarv. Med sina hällristningar som är med på Unescos världsarvslista, erbjuder Tanum en unik kombination av kultur och natur. Staden är inte bara en destination för historieintresserade och naturälskare, utan även för de som uppskattar god mat och bekvämligheten av matkassar med hemleverans. Att beställa matkasse i Tanum ger invånarna möjlighet att enkelt njuta av varierade och hälsosamma måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Upptäck matkasseleverantörer i Tanum

Hos oss på matkassarna.se kan du hitta en mängd olika matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Tanum. Att välja den rätta matkassen kan vara enkelt och smidigt med vår hjälp. På vår sida kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Du kan även enkelt se priset per portion och eventuella rabattkoder som är tillgängliga. Vi listar olika typer av matkassar, inklusive specialkost såsom vegetariska, veganska eller glutenfria alternativ.

Tips innan du beställer

Att hitta den rätta matkassen kräver att du funderar över några saker. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att göra ett bra val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet och välj en matkasse som passar er storlek.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan från matkassen.
  • Sätt en budget för att veta vilken prisklass som passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Utvärdera antalet recept och måltidsvariation som erbjuds för att matcha era smakpreferenser och matlagningsintresse.

När du har en klar bild av vad du behöver, kan du lätt navigera på matkassarna.se för att hitta den bästa matkassen just för dig. Såväl nya som erfarna matkasseanvändare i Tanum kan dra nytta av en tjänst som förenklar vardagen och tillför nytänkande och spännande måltider till middagsbordet.