Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tanumshede

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tanumshede

Tanumshede, beläget i det natursköna Bohuslän, är en pittoresk ort med rika kulturhistoriska lämningar, som hällristningarna vid Vitlycke, som är en del av UNESCO:s världsarvslista. Trots sin lilla storlek erbjuder Tanumshede en charmig mix av lokal service, små butiker och närhet till den fantastiska västkusten. För invånarna i området som uppskattar god mat men kanske saknar tid eller inspiration, är matkasse med hemleverans en perfekt lösning. Genom att beställa en matkasse, kan du enkelt få alla ingredienserna levererade direkt till dörren, tillsammans med smakfulla och enkla recept att följa.

Matkasseleverantörer i Tanumshede

Här på matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig att hitta den matkasseleverantör som passar just dina behov i Tanumshede. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden så att du kan få en tydlig överblick. Besök vår sida och upptäck en lista där du enkelt kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjevänliga middagar eller kanske en matkasse för snabba måltider har vi något för dig.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan: Bestäm antal måltider du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kontrollera andra kunders erfarenheter och betyg.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder en variation av recept så att du kan upptäcka nya favoriter.

I Tanumshede kan du njuta av den unika kombinationen av det lugna småstadslivet och det bekväma med att få dina matvaror levererade ända fram till dörren. Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val lättare. Börja utforska våra tjänster idag och hitta matinspiration för hela veckan!