Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Teckomatorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Teckomatorp

Teckomatorp är en liten och charmig ort i Svalövs kommun i Skåne. Här kan de lokala invånarna njuta av en lugn vardag nära den vackra svenska naturen och landsbygden. Samtidigt är Teckomatorp inte långt från större städer såsom Lund och Malmö, vilket gör det lätt för de som pendlar eller vill ha tillgång till stadens utbud. Att kunna få matkassar levererade direkt till hemmet är en stor bekvämlighet för många, vare sig du är familjen som vill spara tid eller singeln som söker inspiration i köket. Här på matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och som kan levereras rakt till ditt hem i Teckomatorp.

Upptäck hemleverans av matkassar i Teckomatorp

Matkassarna.se är din pålitliga kompis på nätet när du letar efter en matkasse som du kan få levererad direkt till din dörr i Teckomatorp. På vår sajt kan du lätt få en översikt över olika leverantörer, och se viktiga detaljer som betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder. Vi listar också typen av matkassar som finns tillgängliga, från färdigplanerade receptkassar till mer flexibla lösningar där du själv kan välja dina favoriträtter.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha med i din matkasse.
  • Sätt en budget för din matkasse, så att du vet vad du kan spendera.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på antalet olika recept du vill prova i din matkasse.