Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Teckomatorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Teckomatorp

Teckomatorp är en liten och charmig ort i Svalövs kommun i Skåne. Här kan de lokala invånarna njuta av en lugn vardag nära den vackra svenska naturen och landsbygden. Samtidigt är Teckomatorp inte långt från större städer såsom Lund och Malmö, vilket gör det lätt för de som pendlar eller vill ha tillgång till stadens utbud. Att kunna få matkassar levererade direkt till hemmet är en stor bekvämlighet för många, vare sig du är familjen som vill spara tid eller singeln som söker inspiration i köket. Här på matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och som kan levereras rakt till ditt hem i Teckomatorp.

Upptäck hemleverans av matkassar i Teckomatorp

Matkassarna.se är din pålitliga kompis på nätet när du letar efter en matkasse som du kan få levererad direkt till din dörr i Teckomatorp. På vår sajt kan du lätt få en översikt över olika leverantörer, och se viktiga detaljer som betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder. Vi listar också typen av matkassar som finns tillgängliga, från färdigplanerade receptkassar till mer flexibla lösningar där du själv kan välja dina favoriträtter.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha med i din matkasse.
  • Sätt en budget för din matkasse, så att du vet vad du kan spendera.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på antalet olika recept du vill prova i din matkasse.