Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tibro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tibro

Tibro, en liten ort i hjärtat av Västergötland, är känd för sin möbelindustri och närheten till den vackra Vättern. Orten präglas av en trivsam småstadskänsla med nära till såväl natur som kultur. För invånarna i Tibro är det både smidigt och mysigt att ta del av det lokala utbudet. Och nu blir vardagen ännu enklare för Tibros invånare – det går utmärkt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. På hemsidan matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar matkassar i Tibro.

Upptäck matkassar för Tibro

matkassarna.se kan du som bor i Tibro hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi har samlat och jämfört leverantörerna för att göra ditt val så enkelt som möjligt. I vår överblick kan du tydligt se vad varje leverantör erbjuder, vad det kostar, och vilka rabattkoder som just nu är aktuella. Vi betonar användarrecensioner, så som betyg på Trustpilot, och presenterar olika typer av matkassar, från familjekassar till vegetariska alternativ. Letar du efter något speciellt, som ekologiska ingredienser eller snabblagade rätter? Inga problem, vi har något för alla.

Tips innan du beställer din matkasse

När du ska välja matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på. Här är några tips:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska dela på matkassen.
  • Fundera över hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Sätt en budget som matchar vad ni är villiga att spendera.
  • Läs omdömen om företaget, till exempel betyget på Trustpilot.
  • Välj antal recept per kasse utifrån hur mycket variation du önskar.
  • Den rätta matkassen kan göra vardagen lättare och roligare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den bästa matchen för din familj och livsstil. Ta en titt och se vilka möjligheter som finns för just dig i Tibro!