Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tibro

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tibro

Tibro, en liten ort i hjärtat av Västergötland, är känd för sin möbelindustri och närheten till den vackra Vättern. Orten präglas av en trivsam småstadskänsla med nära till såväl natur som kultur. För invånarna i Tibro är det både smidigt och mysigt att ta del av det lokala utbudet. Och nu blir vardagen ännu enklare för Tibros invånare – det går utmärkt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. På hemsidan matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar matkassar i Tibro.

Upptäck matkassar för Tibro

matkassarna.se kan du som bor i Tibro hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi har samlat och jämfört leverantörerna för att göra ditt val så enkelt som möjligt. I vår överblick kan du tydligt se vad varje leverantör erbjuder, vad det kostar, och vilka rabattkoder som just nu är aktuella. Vi betonar användarrecensioner, så som betyg på Trustpilot, och presenterar olika typer av matkassar, från familjekassar till vegetariska alternativ. Letar du efter något speciellt, som ekologiska ingredienser eller snabblagade rätter? Inga problem, vi har något för alla.

Tips innan du beställer din matkasse

När du ska välja matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på. Här är några tips:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska dela på matkassen.
  • Fundera över hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Sätt en budget som matchar vad ni är villiga att spendera.
  • Läs omdömen om företaget, till exempel betyget på Trustpilot.
  • Välj antal recept per kasse utifrån hur mycket variation du önskar.
  • Den rätta matkassen kan göra vardagen lättare och roligare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den bästa matchen för din familj och livsstil. Ta en titt och se vilka möjligheter som finns för just dig i Tibro!