Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tidaholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tidaholm

Tidaholm är en pittoresk småstad belägen i Västra Götalands län vid ån Tidan. Med sin rika historia, inklusive välbevarade byggnader från tidigt 1900-tal, erbjuder Tidaholm en charmig atmosfär för sina invånare. Staden är omgiven av vacker natur som inbjuder till aktiviteter som fiske och promenader i vackra parker. För den som bor i Tidaholm och önskar en enklare vardag finns nu möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket ger mer tid till att njuta av stadens lugn och naturskönheten i området.

hitta en matkasse med hemleverans

matkassarna.se kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Tidaholm. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov. I vår överblick kan du se viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Se över antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha från matkassen.
  • Ha en budget i åtanke så att matkassen passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Väg in antalet recept du får per vecka, för variationens skull.

Att välja rätt matkasse kan vara en enkel väg till en sundare och smidigare vardag. Vi på matkassarna.se hoppas att vi kan hjälpa dig att göra det bästa valet för just dig och din familj i Tidaholm. Bläddra igenom listan av leverantörer och hitta den matkasse som passar er smak och livsstil bäst!