Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tidaholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tidaholm

Tidaholm är en pittoresk småstad belägen i Västra Götalands län vid ån Tidan. Med sin rika historia, inklusive välbevarade byggnader från tidigt 1900-tal, erbjuder Tidaholm en charmig atmosfär för sina invånare. Staden är omgiven av vacker natur som inbjuder till aktiviteter som fiske och promenader i vackra parker. För den som bor i Tidaholm och önskar en enklare vardag finns nu möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket ger mer tid till att njuta av stadens lugn och naturskönheten i området.

hitta en matkasse med hemleverans

matkassarna.se kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Tidaholm. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov. I vår överblick kan du se viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Se över antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha från matkassen.
  • Ha en budget i åtanke så att matkassen passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Väg in antalet recept du får per vecka, för variationens skull.

Att välja rätt matkasse kan vara en enkel väg till en sundare och smidigare vardag. Vi på matkassarna.se hoppas att vi kan hjälpa dig att göra det bästa valet för just dig och din familj i Tidaholm. Bläddra igenom listan av leverantörer och hitta den matkasse som passar er smak och livsstil bäst!