Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tidan

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tidan

Tidan är en charmig liten tätort belägen i Skaraborgs län, där lugna gator och en närhet till natur erbjuder en avslappnad livsstil. Om du bor i Tidan och vill förenkla din vardag med en matkasse, finns det gott om alternativ för hemleverans direkt till din dörr. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska hitta den matkasse som passar just dina behov och din livsstil. I den pittoreska atmosfären i Tidan kan du njuta av närproducerade ingredienser och välsmakande recept som reflekterar den lokala charmen.

få en överblick över matkassar i Tidan

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du få en tydlig överblick över olika matkasseleverantörer som erbjuder leverans till Tidan. Du kan enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder.

tips när du ska beställa matkasse

Innan du gör din beställning kan det vara bra att fundera över några saker. Här kommer några tips:

  • Bestäm antalet personer matkassen ska täcka och hur många middagar i veckan ni önskar ha mat för.
  • Sätt en budget så du vet vad du kan lägga på din matkasse varje vecka eller månad.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Ta reda på hur många olika recept du får i matkassen och om de passar din familjs smakpreferenser.
  • Här på matkassarna.se är vi dedikerade till att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen för just din situation i Tidan. Utforska vårt urval idag och upptäck bekvämligheten med hemleverans av matkassar!