Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tidan

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tidan

Tidan är en charmig liten tätort belägen i Skaraborgs län, där lugna gator och en närhet till natur erbjuder en avslappnad livsstil. Om du bor i Tidan och vill förenkla din vardag med en matkasse, finns det gott om alternativ för hemleverans direkt till din dörr. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska hitta den matkasse som passar just dina behov och din livsstil. I den pittoreska atmosfären i Tidan kan du njuta av närproducerade ingredienser och välsmakande recept som reflekterar den lokala charmen.

få en överblick över matkassar i Tidan

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du få en tydlig överblick över olika matkasseleverantörer som erbjuder leverans till Tidan. Du kan enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder.

tips när du ska beställa matkasse

Innan du gör din beställning kan det vara bra att fundera över några saker. Här kommer några tips:

  • Bestäm antalet personer matkassen ska täcka och hur många middagar i veckan ni önskar ha mat för.
  • Sätt en budget så du vet vad du kan lägga på din matkasse varje vecka eller månad.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Ta reda på hur många olika recept du får i matkassen och om de passar din familjs smakpreferenser.
  • Här på matkassarna.se är vi dedikerade till att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen för just din situation i Tidan. Utforska vårt urval idag och upptäck bekvämligheten med hemleverans av matkassar!