Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tierp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tierp

Tierp är en charmig småstad i Uppsala län, känd för sitt vackra landskap och sin varma, gemenskapliga anda. Med närheten till både natur och kultur, bjuder Tierp på en levande landsbygd samt en inbjudande småstadsidyll. För boende i Tierp som har en hektisk vardag eller bara vill förenkla sin matlagning, är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta rätt matkasseleverantör som levererar direkt till din dörr i Tierp. Vår tjänst strävar efter att göra din sökning både enkel och bekväm.

hitta din matkasse

För dig som bor i Tierp och vill ha god, näringsrik och varierande mat utan att behöva lägga tid på planering och inköp, då är matkassen en perfekt lösning. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Tierp. Hos oss hittar du information såsom betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder. Vi listar även pris per portion och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, från familjekassar till vegetariska alternativ.

viktiga saker att tänka på

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Fundera över hur många dagar du vill ha förberedda måltider.
  • Er budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Ett bra betyg kan vara en indikation på nöjda kunder och pålitlig service.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att veckans måltider blir omväxlande.

Genom att tänka på dessa punkter innan du beställer, kan du hitta en matkasse som passar just dina behov. Kom ihåg att på matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att göra ett informerat val, så att din matlagning kan bli både enklare och roligare.