Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tierp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tierp

Tierp är en charmig småstad i Uppsala län, känd för sitt vackra landskap och sin varma, gemenskapliga anda. Med närheten till både natur och kultur, bjuder Tierp på en levande landsbygd samt en inbjudande småstadsidyll. För boende i Tierp som har en hektisk vardag eller bara vill förenkla sin matlagning, är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta rätt matkasseleverantör som levererar direkt till din dörr i Tierp. Vår tjänst strävar efter att göra din sökning både enkel och bekväm.

hitta din matkasse

För dig som bor i Tierp och vill ha god, näringsrik och varierande mat utan att behöva lägga tid på planering och inköp, då är matkassen en perfekt lösning. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Tierp. Hos oss hittar du information såsom betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder. Vi listar även pris per portion och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, från familjekassar till vegetariska alternativ.

viktiga saker att tänka på

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Fundera över hur många dagar du vill ha förberedda måltider.
  • Er budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Ett bra betyg kan vara en indikation på nöjda kunder och pålitlig service.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att veckans måltider blir omväxlande.

Genom att tänka på dessa punkter innan du beställer, kan du hitta en matkasse som passar just dina behov. Kom ihåg att på matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att göra ett informerat val, så att din matlagning kan bli både enklare och roligare.