Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Timmele

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Timmele

Timmele är en liten och charmig ort i Ulricehamns kommun, belägen i den vackra västgötska naturen. Här lever invånarna ett lugnt liv med närhet till skog och land, men med stadens bekvämligheter inte långt borta. För de som bor i Timmele finns också möjligheten att förenkla vardagen ytterligare genom att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Timmele. Vår sajt erbjuder en tydlig överblick över olika leverantörer, med information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns att välja på.

Bästa matkassen för dig i Timmele

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker att tänka på. För det första, överväg hur många personer som ska äta och hur många middagar per vecka ni behöver. Det är även klokt att ha en ungefärlig budget i åtanke samt att kolla upp matkasseföretagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se andra kunders erfarenheter. Slutligen, betrakta antalet och variationen av recept som matkassen erbjuder för att säkerställa att den matchar din smak och dina matlagningspreferenser.

Tips när du väljer matkasse

  • Antal personer: Välj storlek på matkassen baserat på hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Besluta hur ofta ni vill ha matkassen levererad.
  • Budget: Jämför priser och hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Läs recensioner och betyg för att bedöma kvaliteten.
  • Receptvariation: Kontrollera antal och typ av recept för att möta dina matpreferenser och kökskunskaper.

Med matkassarna.se blir det enklare att göra ett välgrundat beslut när du ska beställa hem en matkasse i Timmele. Hemsidan är anpassad för att ge dig all nödvändig information på ett enkelt och överskådligt sätt. Vi tycker att god mat ska vara lättillgänglig för alla, oavsett var i Sverige du bor. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta en matkasse som förgyller dina måltider!