Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Timmersdala

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Timmersdala

Timmersdala är en charmig liten ort som ligger i Skövde kommun, Västra Götalands län. Här är naturen nära med vackra skogar och fält som inbjuder till friluftsliv och aktiviteter. Trots sin litenhet, har Timmersdala en rik historia och ett gemensamt samhälle där alla känner alla. För de som bor i Timmersdala och önskar ett enklare sätt att planera sina måltider och samtidigt upptäcka nya recept, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt alternativ som sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost.

Matkassar levererade direkt till din dörr i Timmersdala

På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Timmersdala. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. I listan ovanför kan du enkelt jämföra leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella aktuell rabattkod och typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar i veckan: Bestäm hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Fundera över hur mycket pengar du är beredd att lägga på matkassen varje vecka.
  • Kundomdömen: Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Receptens antal: Kontrollera hur många recept som ingår, så att det passar din måltidsplanering.

Att välja en matkasse är inte bara ett praktiskt beslut utan också ett sätt att utforska nya maträtter och smaker. Vi på matkassarna.se hoppas att du ska hitta exakt den service som passar för just din vardag och smakpreferenser. Oavsett om du lever ett snabbt tempo eller vill ta det lugnt och njuta av goda måltider, så finns det en matkasse för dig.