Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Timmersdala

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Timmersdala

Timmersdala är en charmig liten ort som ligger i Skövde kommun, Västra Götalands län. Här är naturen nära med vackra skogar och fält som inbjuder till friluftsliv och aktiviteter. Trots sin litenhet, har Timmersdala en rik historia och ett gemensamt samhälle där alla känner alla. För de som bor i Timmersdala och önskar ett enklare sätt att planera sina måltider och samtidigt upptäcka nya recept, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt alternativ som sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost.

Matkassar levererade direkt till din dörr i Timmersdala

På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Timmersdala. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. I listan ovanför kan du enkelt jämföra leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella aktuell rabattkod och typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar i veckan: Bestäm hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Fundera över hur mycket pengar du är beredd att lägga på matkassen varje vecka.
  • Kundomdömen: Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Receptens antal: Kontrollera hur många recept som ingår, så att det passar din måltidsplanering.

Att välja en matkasse är inte bara ett praktiskt beslut utan också ett sätt att utforska nya maträtter och smaker. Vi på matkassarna.se hoppas att du ska hitta exakt den service som passar för just din vardag och smakpreferenser. Oavsett om du lever ett snabbt tempo eller vill ta det lugnt och njuta av goda måltider, så finns det en matkasse för dig.