Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Timmersdala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Timmersdala

Timmersdala är en charmig liten ort som ligger i Skövde kommun, Västra Götalands län. Här är naturen nära med vackra skogar och fält som inbjuder till friluftsliv och aktiviteter. Trots sin litenhet, har Timmersdala en rik historia och ett gemensamt samhälle där alla känner alla. För de som bor i Timmersdala och önskar ett enklare sätt att planera sina måltider och samtidigt upptäcka nya recept, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt alternativ som sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost.

Matkassar levererade direkt till din dörr i Timmersdala

På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Timmersdala. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. I listan ovanför kan du enkelt jämföra leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella aktuell rabattkod och typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar i veckan: Bestäm hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Fundera över hur mycket pengar du är beredd att lägga på matkassen varje vecka.
  • Kundomdömen: Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Receptens antal: Kontrollera hur många recept som ingår, så att det passar din måltidsplanering.

Att välja en matkasse är inte bara ett praktiskt beslut utan också ett sätt att utforska nya maträtter och smaker. Vi på matkassarna.se hoppas att du ska hitta exakt den service som passar för just din vardag och smakpreferenser. Oavsett om du lever ett snabbt tempo eller vill ta det lugnt och njuta av goda måltider, så finns det en matkasse för dig.