Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Timrå

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Timrå

Timrå är en charmig stad som ligger i Västernorrlands län, vid den vackra kusten nära Sundsvall. Med dess naturnära miljö och livlig samhällsatmosfär är det en plats där många familjer och individer trivs. För de som bor i Timrå och söker ett bekvämt sätt att planera sina måltider, erbjuder matkassar med hemleverans en perfekt lösning. Genom matkassarna.se kan du som bor i Timrå enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vår sajt ger dig en överblick över tillgängliga leverantörer som levererar till Timrå, och låter dig jämföra viktiga faktorer som betyg, sortiment, pris, leveransalternativ, kostnad per portion, aktuella rabattkoder samt typ av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett informerat val utan krångel.

Upptäck matkasseleverantörer i Timrå

För att göra ditt val av matkasse så enkelt som möjligt, har vi på matkassarna.se samlat allt du behöver veta på ett och samma ställe. När du ska bestämma dig för en matkasse finns det några punkter att tänka på. Först och främst, fundera över hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar per vecka du vill ha. Tänk också över er budget och jämför priser mellan olika leverantörer. Det kan även vara en bra idé att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

Antal recept och måltider: Beroende på leverantör kan du ofta välja mellan olika antal recept per vecka. Detta låter dig skräddarsy din kasse efter hur ofta du planerar att laga mat hemma.

Specialkost och preferenser: De flesta matkasseleverantörer tar även hänsyn till specialkost och matpreferenser. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller behöver glutenfria alternativ, finns det möjligheter för dig.

Att välja rätt matkasse kan underlätta din vardag avsevärt, så ta dig tid att utforska dina alternativ. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasse i Timrå som bäst uppfyller just dina krav och förväntningar. Lycka till med ditt val!