Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Timrå

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Timrå

Timrå är en charmig stad som ligger i Västernorrlands län, vid den vackra kusten nära Sundsvall. Med dess naturnära miljö och livlig samhällsatmosfär är det en plats där många familjer och individer trivs. För de som bor i Timrå och söker ett bekvämt sätt att planera sina måltider, erbjuder matkassar med hemleverans en perfekt lösning. Genom matkassarna.se kan du som bor i Timrå enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vår sajt ger dig en överblick över tillgängliga leverantörer som levererar till Timrå, och låter dig jämföra viktiga faktorer som betyg, sortiment, pris, leveransalternativ, kostnad per portion, aktuella rabattkoder samt typ av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett informerat val utan krångel.

Upptäck matkasseleverantörer i Timrå

För att göra ditt val av matkasse så enkelt som möjligt, har vi på matkassarna.se samlat allt du behöver veta på ett och samma ställe. När du ska bestämma dig för en matkasse finns det några punkter att tänka på. Först och främst, fundera över hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar per vecka du vill ha. Tänk också över er budget och jämför priser mellan olika leverantörer. Det kan även vara en bra idé att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

Antal recept och måltider: Beroende på leverantör kan du ofta välja mellan olika antal recept per vecka. Detta låter dig skräddarsy din kasse efter hur ofta du planerar att laga mat hemma.

Specialkost och preferenser: De flesta matkasseleverantörer tar även hänsyn till specialkost och matpreferenser. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller behöver glutenfria alternativ, finns det möjligheter för dig.

Att välja rätt matkasse kan underlätta din vardag avsevärt, så ta dig tid att utforska dina alternativ. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasse i Timrå som bäst uppfyller just dina krav och förväntningar. Lycka till med ditt val!