Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tingsryd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tingsryd

Tingsryd är en liten mysig kommun belägen i hjärtat av Småland. Med sin naturnära miljö, omgärdad av sjöar och skogar, erbjuder Tingsryd sina invånare en lugn och trivsam tillvaro. För de som bor här och uppskattar god mat men har en vardag där tiden är knapp, är en matkasse med hemleverans en praktisk lösning. På matkassarna.se hjälper vi er i Tingsryd att enkelt hitta en matkasse som passar just ert behov och smak. Vi listar olika leverantörer som levererar till Tingsryd så att ni kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får ni överblick över hur många middagar per vecka som ingår och antalet recept.

hitta din matkasse i Tingsryd

På matkassarna.se strävar vi efter att göra er sökning så enkel som möjligt. När ni letar efter en matkasse med hemleverans till Tingsryd är det viktigt att tänka på några saker för att hitta bästa möjliga alternativ för er. Fundera över:

  • Antalet personer i ert hushåll som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar ni önskar ha i veckan.
  • Er budget som ni har tänkt för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antalet recept som ingår i matkassen och vilken variation som erbjuds.

När ni har en klar bild av vad ni söker kan ni använda vår webbplats matkassarna.se för att enkelt jämföra och välja den matkassleverantör som matchar era önskemål. Med några enkla klick kan ni ha er första matkasse på väg hem till er i Tingsryd. Njut av enkelheten och upptäck nya smaker varje vecka!