Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tingsryd

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tingsryd

Tingsryd är en liten mysig kommun belägen i hjärtat av Småland. Med sin naturnära miljö, omgärdad av sjöar och skogar, erbjuder Tingsryd sina invånare en lugn och trivsam tillvaro. För de som bor här och uppskattar god mat men har en vardag där tiden är knapp, är en matkasse med hemleverans en praktisk lösning. På matkassarna.se hjälper vi er i Tingsryd att enkelt hitta en matkasse som passar just ert behov och smak. Vi listar olika leverantörer som levererar till Tingsryd så att ni kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får ni överblick över hur många middagar per vecka som ingår och antalet recept.

hitta din matkasse i Tingsryd

På matkassarna.se strävar vi efter att göra er sökning så enkel som möjligt. När ni letar efter en matkasse med hemleverans till Tingsryd är det viktigt att tänka på några saker för att hitta bästa möjliga alternativ för er. Fundera över:

  • Antalet personer i ert hushåll som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar ni önskar ha i veckan.
  • Er budget som ni har tänkt för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antalet recept som ingår i matkassen och vilken variation som erbjuds.

När ni har en klar bild av vad ni söker kan ni använda vår webbplats matkassarna.se för att enkelt jämföra och välja den matkassleverantör som matchar era önskemål. Med några enkla klick kan ni ha er första matkasse på väg hem till er i Tingsryd. Njut av enkelheten och upptäck nya smaker varje vecka!