Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tjörn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tjörn

Tjörn är en vacker ö belägen på den svenska västkusten, känd för sin storslagna natur, pittoreska fiskesamhällen och inspirerande kulturliv. Att finna en matkasse med hemleverans på Tjörn kan föra in en smak av denna unika plats direkt till ditt kök. Oavsett om du är en storfamilj som söker måltidsinspiration eller en ensamstående som uppskattar bekvämligheten av att få maten levererad, finns det alternativ som passar alla. Och här på matkassarna.se är det enkelt att hitta en leverantör som kan leverera rätt matkasse direkt hem till din dörr på Tjörn.

hitta din perfekta matkasse

För dig som bor på Tjörn har vi på matkassarna.se samlat information om olika matkasseleverantörer för att göra det enkelt för dig att jämföra och välja det alternativ som passar dig bäst. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över viktiga detaljer såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar också priset per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

saker att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Besluta hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Vad är din budget för matinköp varje vecka?
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Överväg antalet recept och variationen som erbjuds för att passa era smakpreferenser och livsstil.

Kanske letar du efter en matkasse som erbjuder lokala råvaror från Tjörn och dess omnejd, eller så föredrar du en kasse med fokus på vegetariska eller ekologiska alternativ. Oavsett preferenser kan matkassarna.se hjälpa dig att hitta en lämplig tjänst med hemleverans på Tjörn. Välj, jämför och beställ idag för enklare och godare vardagar.