Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tjörn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tjörn

Tjörn är en vacker ö belägen på den svenska västkusten, känd för sin storslagna natur, pittoreska fiskesamhällen och inspirerande kulturliv. Att finna en matkasse med hemleverans på Tjörn kan föra in en smak av denna unika plats direkt till ditt kök. Oavsett om du är en storfamilj som söker måltidsinspiration eller en ensamstående som uppskattar bekvämligheten av att få maten levererad, finns det alternativ som passar alla. Och här på matkassarna.se är det enkelt att hitta en leverantör som kan leverera rätt matkasse direkt hem till din dörr på Tjörn.

hitta din perfekta matkasse

För dig som bor på Tjörn har vi på matkassarna.se samlat information om olika matkasseleverantörer för att göra det enkelt för dig att jämföra och välja det alternativ som passar dig bäst. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över viktiga detaljer såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar också priset per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

saker att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Besluta hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Vad är din budget för matinköp varje vecka?
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Överväg antalet recept och variationen som erbjuds för att passa era smakpreferenser och livsstil.

Kanske letar du efter en matkasse som erbjuder lokala råvaror från Tjörn och dess omnejd, eller så föredrar du en kasse med fokus på vegetariska eller ekologiska alternativ. Oavsett preferenser kan matkassarna.se hjälpa dig att hitta en lämplig tjänst med hemleverans på Tjörn. Välj, jämför och beställ idag för enklare och godare vardagar.