Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tjörn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tjörn

Tjörn är en vacker ö belägen på den svenska västkusten, känd för sin storslagna natur, pittoreska fiskesamhällen och inspirerande kulturliv. Att finna en matkasse med hemleverans på Tjörn kan föra in en smak av denna unika plats direkt till ditt kök. Oavsett om du är en storfamilj som söker måltidsinspiration eller en ensamstående som uppskattar bekvämligheten av att få maten levererad, finns det alternativ som passar alla. Och här på matkassarna.se är det enkelt att hitta en leverantör som kan leverera rätt matkasse direkt hem till din dörr på Tjörn.

hitta din perfekta matkasse

För dig som bor på Tjörn har vi på matkassarna.se samlat information om olika matkasseleverantörer för att göra det enkelt för dig att jämföra och välja det alternativ som passar dig bäst. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över viktiga detaljer såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar också priset per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

saker att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Besluta hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Vad är din budget för matinköp varje vecka?
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Överväg antalet recept och variationen som erbjuds för att passa era smakpreferenser och livsstil.

Kanske letar du efter en matkasse som erbjuder lokala råvaror från Tjörn och dess omnejd, eller så föredrar du en kasse med fokus på vegetariska eller ekologiska alternativ. Oavsett preferenser kan matkassarna.se hjälpa dig att hitta en lämplig tjänst med hemleverans på Tjörn. Välj, jämför och beställ idag för enklare och godare vardagar.