Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tjörnarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tjörnarp

Tjörnarp är en idyllisk liten by i Skåne län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Belägen nära sjöar och skogar erbjuder Tjörnarp fantastiska möjligheter för friluftsliv och vandring. Det är en plats där livets tempo känns lite långsammare, och gemenskapen i byn är stark. För de boende i Tjörnarp kan vardagen förenklas avsevärt genom bekvämligheten av matkassar med hemleverans. Matkassarna är en lösning som gör det enklare att njuta av varierad och nyttig mat utan att behöva lägga tid på planering och inköp.

Matkasseleverantörer i Tjörnarp

På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi er att hitta en matkasse som passar just era behov och som kan levereras direkt till er dörr i Tjörnarp. Med några få klick kan ni utforska olika leverantörer av matkassar och hitta information om exempelvis betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig ni är ute efter vegetariska alternativ eller matkassar för hela familjen.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj en matkasse som passar antalet personer.
  • Fundera på hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Sätt en budget så att matkassen stämmer överens med vad ni vill spendera.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Fundera på hur många olika recept ni vill ha i matkassen för att få variation i er matlagning.

Vi på Matkassarna.se hoppas att ni hittar en matkasse som förgyller ert kök i Tjörnarp. Vi strävar efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för er att njuta av goda och hälsosamma måltider tillsammans med era nära och kära. Välkomna att jämföra och hitta er perfekta matkasse hos oss!