Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tjörnarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tjörnarp

Tjörnarp är en idyllisk liten by i Skåne län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Belägen nära sjöar och skogar erbjuder Tjörnarp fantastiska möjligheter för friluftsliv och vandring. Det är en plats där livets tempo känns lite långsammare, och gemenskapen i byn är stark. För de boende i Tjörnarp kan vardagen förenklas avsevärt genom bekvämligheten av matkassar med hemleverans. Matkassarna är en lösning som gör det enklare att njuta av varierad och nyttig mat utan att behöva lägga tid på planering och inköp.

Matkasseleverantörer i Tjörnarp

På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi er att hitta en matkasse som passar just era behov och som kan levereras direkt till er dörr i Tjörnarp. Med några få klick kan ni utforska olika leverantörer av matkassar och hitta information om exempelvis betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig ni är ute efter vegetariska alternativ eller matkassar för hela familjen.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj en matkasse som passar antalet personer.
  • Fundera på hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Sätt en budget så att matkassen stämmer överens med vad ni vill spendera.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Fundera på hur många olika recept ni vill ha i matkassen för att få variation i er matlagning.

Vi på Matkassarna.se hoppas att ni hittar en matkasse som förgyller ert kök i Tjörnarp. Vi strävar efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för er att njuta av goda och hälsosamma måltider tillsammans med era nära och kära. Välkomna att jämföra och hitta er perfekta matkasse hos oss!