Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tollarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tollarp

Tollarp är en mysig tätort i Kristianstads kommun i Skåne län som präglas av dess natursköna omgivningar och rika jordbruksmark. Med sin närhet till både större städer och idylliska landsbygden, erbjuder Tollarp en härlig blandning av småstadsliv och landets lugn och ro. För dig som bor i Tollarp och vill förenkla vardagen finns det goda möjligheter att få hemleverans av matkassar. Varför inte spara tid och energi genom att beställa en matkasse som levereras direkt till dörren med allt du behöver för veckans middagar?

Finn en matkasse i Tollarp

Matkassarna.se är platsen för dig som bor i Tollarp och letar efter en matkasse med hemleverans. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du enkelt ska kunna hitta en service som passar just dina behov. Hos oss får du en överskådlig bild av alternativen genom en lista där betyg, utbud, priser och leveransvillkor klart och tydligt presenteras. Dessutom visar vi pris per portion och tillgängliga rabattkoder, samt detaljerar vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Oavsett om du föredrar traditionella rätter, vegetariskt, vegan eller specialkost, kan du hitta något som passar dig.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan kännas lite klurigt, men här kommer några tips på vad du ska tänka på innan du beställer hem din första matkasse:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och hur många middagar ni önskar ingå i kassen. Detta påverkar storleken och innehållet.
  • Sätt en budget för att se till att matkassen passar er ekonomi.
  • Läs betyg och recensioner från andra användare, till exempel på Trustpilot, för att se vad de tyckt om matkassen.
  • Utbudet av recept kan variera mellan olika leverantörer. Se till att det finns tillräckligt med variationer för att passa era smakpreferenser.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du hitta en matkasse som gör matlagningen rolig och enkel, samtidigt som den passar just ditt hushålls behov. Så kika in på matkassarna.se och hitta din perfekta matkasse med hemleverans till Tollarp redan idag!