Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tollered

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tollered

Tollered är en charmig liten ort i Lerums kommun belägen nära storstaden Göteborg. Området kännetecknas av vacker natur och det böljande landskapet som inbjuder till promenader längs sjöar och skogar. I denna idyll kan man även njuta av bekvämligheter som hemleverans av matkassar, en tjänst som blir alltmer populär. Nu är det enkelt att välja nyttig och varierad mat till familjen, utan att behöva lämna hemmet. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familj bäst, med leverans direkt till dörren i Tollered. Vår tjänst erbjuder en tydlig jämförelse mellan olika leverantörer, så du enkelt kan få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga, från traditionella till vegetariska alternativ.

Hitta din perfekta matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse finns det några saker du kan tänka på för att ditt val ska matcha dina behov. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till. Sätt en budget för att veta vad som passar din ekonomi. Kontrollera matkasselämnarens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår i matkassen, för att försäkra att variationen och rätternas svårighetsgrad uppfyller dina önskemål och kokkunskaper.

Med dessa aspekter i åtanke kan du besöka matkassarna.se för att med lätthet hitta den matkasseleverantör som uppfyller dina kriterier och levererar till Tollered. Oavsett om du föredrar klassisk husmanskost, vill utforska nya recept eller söker specialkost som vegetariskt, ekologiskt eller lågkolhydrat, kan du hitta en lösning som passar ditt hushåll. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta matkassen som förenklar din vardag!