Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tollered

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tollered

Tollered är en charmig liten ort i Lerums kommun belägen nära storstaden Göteborg. Området kännetecknas av vacker natur och det böljande landskapet som inbjuder till promenader längs sjöar och skogar. I denna idyll kan man även njuta av bekvämligheter som hemleverans av matkassar, en tjänst som blir alltmer populär. Nu är det enkelt att välja nyttig och varierad mat till familjen, utan att behöva lämna hemmet. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familj bäst, med leverans direkt till dörren i Tollered. Vår tjänst erbjuder en tydlig jämförelse mellan olika leverantörer, så du enkelt kan få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga, från traditionella till vegetariska alternativ.

Hitta din perfekta matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse finns det några saker du kan tänka på för att ditt val ska matcha dina behov. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till. Sätt en budget för att veta vad som passar din ekonomi. Kontrollera matkasselämnarens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår i matkassen, för att försäkra att variationen och rätternas svårighetsgrad uppfyller dina önskemål och kokkunskaper.

Med dessa aspekter i åtanke kan du besöka matkassarna.se för att med lätthet hitta den matkasseleverantör som uppfyller dina kriterier och levererar till Tollered. Oavsett om du föredrar klassisk husmanskost, vill utforska nya recept eller söker specialkost som vegetariskt, ekologiskt eller lågkolhydrat, kan du hitta en lösning som passar ditt hushåll. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta matkassen som förenklar din vardag!