Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Töllsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Töllsjö

Töllsjö är en charmig liten ort i Sverige, känd för sin vackra natur och lugna livsstil. Här kan invånarna njuta av stillheten och de gröna omgivningarna. För de som bor i Töllsjö och vill förenkla sin vardag genom att få mat direkt levererad till dörren, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör det enklare än någonsin. På vår webbplats kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Töllsjö för att hitta en som passar just dina behov. Du får en översikt där du snabbt kan se leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig, kan det vara bra att fundera över några punkter. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att välja:

  • Antal personer i hushållet: Det är viktigt att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, så alla blir mätta.
  • Hur många middagar per vecka: Tänk på hur ofta du vill laga mat från din matkasse och välj ett upplägg som matchar detta.
  • Er budget: Matkassar kommer i olika prisklasser så se till att hitta en som går hand i hand med din budget.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker genom att läsa recensioner, till exempel på Trustpilot.
  • Antal recept och variation: Vissa tycker om att prova nya recept ofta, medan andra föredrar enklare mat. Se till att matkassen matchar din matlagningsstil.

Genom att besöka matkassarna.se har du alla verktyg du behöver för att lätt hitta och beställa en matkasse som passar just ditt liv i Töllsjö. Vi hjälper dig att göra vardagen lite enklare och lite godare!