Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Töllsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Töllsjö

Töllsjö är en charmig liten ort i Sverige, känd för sin vackra natur och lugna livsstil. Här kan invånarna njuta av stillheten och de gröna omgivningarna. För de som bor i Töllsjö och vill förenkla sin vardag genom att få mat direkt levererad till dörren, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör det enklare än någonsin. På vår webbplats kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Töllsjö för att hitta en som passar just dina behov. Du får en översikt där du snabbt kan se leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig, kan det vara bra att fundera över några punkter. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att välja:

  • Antal personer i hushållet: Det är viktigt att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, så alla blir mätta.
  • Hur många middagar per vecka: Tänk på hur ofta du vill laga mat från din matkasse och välj ett upplägg som matchar detta.
  • Er budget: Matkassar kommer i olika prisklasser så se till att hitta en som går hand i hand med din budget.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker genom att läsa recensioner, till exempel på Trustpilot.
  • Antal recept och variation: Vissa tycker om att prova nya recept ofta, medan andra föredrar enklare mat. Se till att matkassen matchar din matlagningsstil.

Genom att besöka matkassarna.se har du alla verktyg du behöver för att lätt hitta och beställa en matkasse som passar just ditt liv i Töllsjö. Vi hjälper dig att göra vardagen lite enklare och lite godare!