Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tomelilla

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tomelilla

Tomelilla är en charmig liten stad i hjärtat av Österlen i Skåne. Känd för sina böljande fält, pittoreska landskap och kreativa kulturliv, är Tomelilla en plats där tradition möter nytänkande. Med närhet till såväl hav som natur är det en idealisk plats för de som uppskattar lugnet och skönheten i det svenska landskapet. För invånarna i Tomelilla som vill förenkla sin vardag och samtidigt njuta av god och näringsrik mat, finns nu möjligheten att hitta matkasseleverantörer som erbjuder bekväm hemleverans direkt till dörren.

Upptäck matkasseleverans i Tomelilla

matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Tomelilla. Hos oss hittar du snabbt en tjänst som matchar dina behov och livsstil. Vi ger dig en tydlig överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar de erbjuder – allt från vegetariska alternativ till kassar för särskilda dieter.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser för?
  • Stämmer matkassens pris överens med er budget?
  • Vad har företaget för betyg på Trustpilot?
  • Antalet recept och variationen av rätter som erbjuds i matkassen.

Att välja rätt matkasse kan vara ett smart sätt att förenkla vardagen, spara tid och upptäcka nya spännande recept. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den kasse som bäst passar just dina behov, så att du kan fortsätta njuta av allt det fina som Tomelilla har att erbjuda.