Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tomelilla

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tomelilla

Tomelilla är en charmig liten stad i hjärtat av Österlen i Skåne. Känd för sina böljande fält, pittoreska landskap och kreativa kulturliv, är Tomelilla en plats där tradition möter nytänkande. Med närhet till såväl hav som natur är det en idealisk plats för de som uppskattar lugnet och skönheten i det svenska landskapet. För invånarna i Tomelilla som vill förenkla sin vardag och samtidigt njuta av god och näringsrik mat, finns nu möjligheten att hitta matkasseleverantörer som erbjuder bekväm hemleverans direkt till dörren.

Upptäck matkasseleverans i Tomelilla

matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Tomelilla. Hos oss hittar du snabbt en tjänst som matchar dina behov och livsstil. Vi ger dig en tydlig överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar de erbjuder – allt från vegetariska alternativ till kassar för särskilda dieter.

Tänk på detta innan du beställer din matkasse

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser för?
  • Stämmer matkassens pris överens med er budget?
  • Vad har företaget för betyg på Trustpilot?
  • Antalet recept och variationen av rätter som erbjuds i matkassen.

Att välja rätt matkasse kan vara ett smart sätt att förenkla vardagen, spara tid och upptäcka nya spännande recept. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den kasse som bäst passar just dina behov, så att du kan fortsätta njuta av allt det fina som Tomelilla har att erbjuda.