Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tommarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tommarp

Tommarp är en charmig liten ort i Skåne län, belägen nära havet och omgiven av vacker natur och lantlig idyll. Här kan invånarna nu uppleva bekvämligheten med att få matkassar levererade direkt till dörren. För alla som bor i Tommarp, finns det flera alternativ att välja mellan när det kommer till hemleverans av matkassar. Genom att använda vår hemsida matkassarna.se kan man enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till området. Vi gör det smidigt för dig att se alla viktiga detaljer som utbud, priser, leveranstider, och även unika erbjudanden som aktuella rabattkoder.

Så hittar du rätt matkasse i Tommarp

På matkassarna.se presenterar vi en enkel och tydlig översikt av matkasseleverantörer med leverans till just Tommarp. Du får tillgång till information såsom betyg, pris per portion och typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett informerat val. Att få hem en matkasse innebär inte bara bekvämlighet utan också en möjlighet till en hälsosammare kost och ny matinspiration.

Att tänka på innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser för.
  • Tänk på er budget och matcha den mot priset per portion och totalt pris.
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis betyg på Trustpilot.
  • Fundera på hur många nya recept ni vill prova per vecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra ditt liv lite enklare och din middagsplanering roligare. Utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar just din familjs behov och önskemål. Välkommen att börja din upptäcktsresa hos oss, så ser vi till att du får en matkasse som både smakar gott och bidrar till en hållbar vardag.