Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tommarp

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tommarp

Tommarp är en charmig liten ort i Skåne län, belägen nära havet och omgiven av vacker natur och lantlig idyll. Här kan invånarna nu uppleva bekvämligheten med att få matkassar levererade direkt till dörren. För alla som bor i Tommarp, finns det flera alternativ att välja mellan när det kommer till hemleverans av matkassar. Genom att använda vår hemsida matkassarna.se kan man enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till området. Vi gör det smidigt för dig att se alla viktiga detaljer som utbud, priser, leveranstider, och även unika erbjudanden som aktuella rabattkoder.

Så hittar du rätt matkasse i Tommarp

På matkassarna.se presenterar vi en enkel och tydlig översikt av matkasseleverantörer med leverans till just Tommarp. Du får tillgång till information såsom betyg, pris per portion och typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett informerat val. Att få hem en matkasse innebär inte bara bekvämlighet utan också en möjlighet till en hälsosammare kost och ny matinspiration.

Att tänka på innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser för.
  • Tänk på er budget och matcha den mot priset per portion och totalt pris.
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis betyg på Trustpilot.
  • Fundera på hur många nya recept ni vill prova per vecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra ditt liv lite enklare och din middagsplanering roligare. Utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar just din familjs behov och önskemål. Välkommen att börja din upptäcktsresa hos oss, så ser vi till att du får en matkasse som både smakar gott och bidrar till en hållbar vardag.