Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tommarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tommarp

Tommarp är en charmig liten ort i Skåne län, belägen nära havet och omgiven av vacker natur och lantlig idyll. Här kan invånarna nu uppleva bekvämligheten med att få matkassar levererade direkt till dörren. För alla som bor i Tommarp, finns det flera alternativ att välja mellan när det kommer till hemleverans av matkassar. Genom att använda vår hemsida matkassarna.se kan man enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till området. Vi gör det smidigt för dig att se alla viktiga detaljer som utbud, priser, leveranstider, och även unika erbjudanden som aktuella rabattkoder.

Så hittar du rätt matkasse i Tommarp

På matkassarna.se presenterar vi en enkel och tydlig översikt av matkasseleverantörer med leverans till just Tommarp. Du får tillgång till information såsom betyg, pris per portion och typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett informerat val. Att få hem en matkasse innebär inte bara bekvämlighet utan också en möjlighet till en hälsosammare kost och ny matinspiration.

Att tänka på innan du beställer

  • Bestäm hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser för.
  • Tänk på er budget och matcha den mot priset per portion och totalt pris.
  • Se över företagets kundomdömen, exempelvis betyg på Trustpilot.
  • Fundera på hur många nya recept ni vill prova per vecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra ditt liv lite enklare och din middagsplanering roligare. Utforska vårt utbud av matkassar och hitta en som passar just din familjs behov och önskemål. Välkommen att börja din upptäcktsresa hos oss, så ser vi till att du får en matkasse som både smakar gott och bidrar till en hållbar vardag.