Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tomteboda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tomteboda

Tomteboda, kanske mest känd för sitt stora postterminalområde, är en plats där tradition möter nutid. Även om det inte är en traditionell bostadsområde, finns det många i närheten som kan njuta av tjänster som matkasseleveranser direkt till dörren. Att få en matkasse levererad hem kan förenkla vardagen avsevärt, speciellt i ett område som Tomteboda där livet kan vara fartfyllt och arbetsdagen lång.

Matkasseleverantörer i Tomteboda

Välkommen till Matkassarna.se, din guide för att hitta den matkasse som passar just dig och din familj. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Tomteboda. Genom vår lista kan du få en snabb överblick över betyg, utbud, priser och leveranstider. Vi ger dig också information om pris per portion och aktuella erbjudanden, som rabattkoder, som kan hjälpa dig att spara pengar. Dessutom får du se vilka typer av matkassar som finns att välja på – alltifrån vegetariska alternativ till de för stora familjerna.

Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa, här är några saker att tänka på:

  • Antalet personer – Välj en matkasse anpassad efter hur många som ska äta.
  • Hur många middagar i veckan – Bestäm hur många dagar du behöver ingredienser till.
  • Er budget – Tänk på vad ni är villiga att spendera på mat för veckan.
  • Företagets betyg – Kolla betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Överväg hur varierad du önskar att din kost ska vara.

Ta hjälp av den informationen vi erbjuder för att göra ditt val enklare. Vår målsättning är att du snabbt och lätt ska hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag både enklare och godare!