Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tomteboda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tomteboda

Tomteboda, kanske mest känd för sitt stora postterminalområde, är en plats där tradition möter nutid. Även om det inte är en traditionell bostadsområde, finns det många i närheten som kan njuta av tjänster som matkasseleveranser direkt till dörren. Att få en matkasse levererad hem kan förenkla vardagen avsevärt, speciellt i ett område som Tomteboda där livet kan vara fartfyllt och arbetsdagen lång.

Matkasseleverantörer i Tomteboda

Välkommen till Matkassarna.se, din guide för att hitta den matkasse som passar just dig och din familj. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Tomteboda. Genom vår lista kan du få en snabb överblick över betyg, utbud, priser och leveranstider. Vi ger dig också information om pris per portion och aktuella erbjudanden, som rabattkoder, som kan hjälpa dig att spara pengar. Dessutom får du se vilka typer av matkassar som finns att välja på – alltifrån vegetariska alternativ till de för stora familjerna.

Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa, här är några saker att tänka på:

  • Antalet personer – Välj en matkasse anpassad efter hur många som ska äta.
  • Hur många middagar i veckan – Bestäm hur många dagar du behöver ingredienser till.
  • Er budget – Tänk på vad ni är villiga att spendera på mat för veckan.
  • Företagets betyg – Kolla betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Överväg hur varierad du önskar att din kost ska vara.

Ta hjälp av den informationen vi erbjuder för att göra ditt val enklare. Vår målsättning är att du snabbt och lätt ska hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag både enklare och godare!