Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tormestorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tormestorp

Tormestorp är en liten ort i Sverige som ligger i Hässleholms kommun i Skåne län. Orten har en lugn atmosfär och är omgiven av vacker natur med gröna fält och skogar. Livet i Tormestorp präglas av gemenskap och närhet till närproducerad mat och lokala initiativ. Att kombinera denna idyll med bekvämligheten av hemleverans av matkassar är något som allt fler upptäcker. För dig som bor i Tormestorp och vill förenkla vardagen genom att få matvaror och recept levererade direkt till dörren, erbjuder matkassarna.se en tjänst där du smidigt kan jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Tormestorp. På vår webbplats kan du få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds av de olika företagen.

Hitta en matkasse som passar dig

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både enklare och roligare. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha maten planerad för?
  • Budget: Finns det en matkasse som matchar din ekonomiska plan?
  • Trustpilot-betyg: Ta del av andra kunders erfarenheter.
  • Receptvarianter: Vill du ha mycket variation eller föredrar du enklare recept?

När du besöker matkassarna.se kan du se alla de alternativ som finns och välja en matkasse som passar just dina behov. Vi gör det enkelt för dig att jämföra för att hitta det bästa alternativet – allt för att du ska kunna njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner onödig tid på planering och inköp.