Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tormestorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tormestorp

Tormestorp är en liten ort i Sverige som ligger i Hässleholms kommun i Skåne län. Orten har en lugn atmosfär och är omgiven av vacker natur med gröna fält och skogar. Livet i Tormestorp präglas av gemenskap och närhet till närproducerad mat och lokala initiativ. Att kombinera denna idyll med bekvämligheten av hemleverans av matkassar är något som allt fler upptäcker. För dig som bor i Tormestorp och vill förenkla vardagen genom att få matvaror och recept levererade direkt till dörren, erbjuder matkassarna.se en tjänst där du smidigt kan jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till just Tormestorp. På vår webbplats kan du få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds av de olika företagen.

Hitta en matkasse som passar dig

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både enklare och roligare. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha maten planerad för?
  • Budget: Finns det en matkasse som matchar din ekonomiska plan?
  • Trustpilot-betyg: Ta del av andra kunders erfarenheter.
  • Receptvarianter: Vill du ha mycket variation eller föredrar du enklare recept?

När du besöker matkassarna.se kan du se alla de alternativ som finns och välja en matkasse som passar just dina behov. Vi gör det enkelt för dig att jämföra för att hitta det bästa alternativet – allt för att du ska kunna njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner onödig tid på planering och inköp.