Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Torsås

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Torsås

Torsås är en lugn och vacker kommun i sydöstra Småland, känd för sin nära tillgång till natur och en kust som bjuder på vackra strandlinjer. I detta mysiga samhälle finns det ett intresse för god och näringsrik mat. Att hitta en matkasse med hemleverans i Torsås är en tjänst som förenklar vardagen för de som bor här. Vi på matkassarna.se har samlat leverantörer som levererar matkassar direkt till dörren i Torsås. Hos oss kan du enkelt jämföra olika alternativ och hitta den tjänst som bäst passar dina behov och önskemål.

Finn din matkasse i Torsås

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra det enkelt för dig att hitta den perfekta matkassen, med hänsyn tagen till allt från betyg och utbud till priser och leveransmöjligheter. Upptäck de olika sorternas matkassar, som kanske innefattar allt från vegetariska alternativ till familjekassar, och se vad som passar just din situation. Varje leverantör har en tydlig översikt där du kan se pris per portion och aktuella rabattkoder som hjälper dig att spara pengar vid första beställningen.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antal personer: Fundera på hur många som ska äta av matkassen i hushållet.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha mat från kassen.
  • Budget: Tänk igenom vad du är villig att lägga på matkassar varje vecka.
  • Kundomdömen: Se över företagets betyg på sidor som Trustpilot för att bedöma kvalitet och tillförlitlighet.
  • Receptvariation: Kontrollera antalet recept och variationen som erbjuds för att säkerställa att de passar era matpreferenser.

Med vår hjälp kan du enkelt välja den matkasse som passar just dig och din familj allra bäst. Besök vår hemsida för att få en komplett översikt och börja njuta av enkla och smakfulla middagar utan stressen att planera och handla alla ingredienser själv. Välkommen att utforska dina möjligheter med matkassar i Torsås hos matkassarna.se!